Zwanger trouwen

Ga je zwanger trouwen? Bij MILD vind je de zwangerschapstrouwjurk van jouw dromen, afgestemd op jouw zwangere buik.

TOTALE UITVERKOOP. Maar... goed nieuws als je gaat trouwen!! Want ook na zondag 29 januari zullen de trouwjurken en suitejurken wél nog beschikbaar blijven om te passen/kopen.

Je bent heel welkom om gewone kleding te komen passen op de uiverkoop, maar ik wil je vragen om geen trouwjurken te komen passen tijdens deze laatste openingsdagen. Ik kan je helaas niet helpen zoals ik dat graag doe, op deze drukke dagen :-). Bedankt voor je begrip! Maak HIER een afspraak voor na 6 februari!

Klik HIER en bekijk de prachtige collectie aan trouwjurken

Elke*****: "Ik vond het een super aangename ervaring! Geen stress en zeker niet het gevoel dat ik genoegen heb moeten nemen met iets dat past (als zwangere bruid), maar met iets waar ik mij echt mooi in voel. Bedankt!"

Ben je zwanger en ga je trouwen? Kom bij MILD zwangerschapsboetiek passen!

 

 Ik kan uren praten over waarom ik geloof dat mijn concept echt geweldig is, maar ik ben misschien een héél klein beetje bevooroordeeld 😜. Dus vandaag zal ik de woorden gebruiken van @lavie_dekate. Een dame die enkele weken geleden een trouwjurk kwam halen voor haar trouw vorige week. Ze vertelde me dat iedereen haar kleedje zó mooi vond. "Nog eens een dikke merci", voegde ze eraan toe. 🥰
Dat soort aanmoedigingen zorgt ervoor dat ik ervoor blijf gaan!
Wil je weten waarom ik zo'n lovende reviews krijg? Kom naar de winkel en kijk hoe mooi jij eruit ziet in mijn jurken.

Tot snel, Marijke

 

De trouwjurk van jouw dromen!

Kom een jurk kiezen die helemaal bij je past.

Ik koos voor de zwangerschaps trouwjurken van het Engelse merk Tiffany Rose, omdat dit merk echt gespecialiseerd is in bruidskleding voor zwangere vrouwen! Er zijn zowel klassieke zwangerschapstrouwjurken als verfijnde hedendaagse modellen. Kies zelf of je liefst een lange of een korte jurk wil, aangepast aan de bruiloft die jij in gedachten hebt. Moet het romantisch zijn, eerder modern? Wil je kant, tule, zijde of chiffon? De focus van dit zwangerschapsmerk ligt op elegantie, romantiek, schoonheid en comfort. 

Kom de uitgebreide collectie aan trouwjurken van Tiffany Rose passen! 

De prijzen situeren zich tussen 250 en 1000 euro

Kom jouw trouwjurk kiezen

 

Bekijk nog meer modellen

 

 

Waarom voor een zwangerschapstrouwjurk kiezen?

  • specifiek ontworpen voor jouw lichaam: accentueert op de juiste manier
  • past 9 maanden lang: je kan al enkele maanden op voorhand komen passen
  • zit heel comfortabel én het is betoverend mooi. Dat is een win-win!

Wanneer kom je best passen?

Je kan komen passen wanneer je wil. Alle jurken zijn zo ontworpen dat ze zich aanpassen aan de buik. Je kan dus perfect nu al komen passen, als je pas binnen enkele maanden trouwt!

Je trouwt al binnen 2 weken, ben je te laat?

Nee hoor, zelfs al hebben we je maat niet in voorraad, dan kunnen we een snelle levering bij de leverancier vragen. Dus je kan ook last-minute je trouwjurk komen kiezen. No stress!

Moet/kan je een afspraak maken?

-----------------------------------------------

MILD, Leuvensestraat 86, 1800 Vilvoorde (tussen Mechelen en Brussel)

In de winkel kan je enkel op afspraak terecht voor het passen van
* zwangerschapsTROUWjurken
* zwangerschapsSUITEjurken
* zwangerschaps-/DRAAGJASSEN van Mamalila

Je rijdt best rechtstreeks naar de parking aan de Rooseveltlaan (€0,60/u). Je kan op je gps Franklin Rooseveltlaan 43 ingeven, en dan zie je de parking. Van daaruit ga je te voet door de rustige Trooststraat, en binnen 3 minuten sta je aan de winkel!

Is daar geen plaats? Dan kan je ook makkelijk parkeren op de ondergrondse parking Grote Markt (€1,50/u), op 5 minuten stappen.

-----------------------------------------------

Je trouwt volgende week, ben je nog op tijd?

Ja hoor, we hebben heel wat maten op voorraad. En moesten we je maat toch niet hebben, doen we een spoedbestelling bij de leverancier. Komt in orde!

Welke maten zijn er?

De huwelijksjurken bestaan in de maten 34 tot 48, sommige tot maat 54.

Hebben we jouw maat niet meer in huis? Dan bestellen we jouw trouwjurk, zodat je die binnen enkele dagen al kan verwachten.

Is er ook bruidskledij voor grote maten?

Sommige modellen bruidsjurken zijn beschikbaar in grote maten, tot maat 54. Neem even contact op, of kom eens kijken, om te weten welke trouwjurken er zijn.

 

Welke jurken zijn in de winkel?

Hierboven zie je een selectie aan zwangerschapstrouwjurken. De bruidswinkel bevindt zich in Vilvoorde (tussen Mechelen en Brussel).

>>> Toch nog een vraag? Neem contact op via het chatvenster rechts onderaan, bel even naar 02/899.94.04 of vul het contactformulier in.

Say "yes" to the dress!