Over MILD

Je lekker in je vel voelen tijdens je zwangerschap start met een mooie en comfortabele outfit

Hoi, ik ben Marijke, bezielster van MILD zwangerschapsboetiek. Een boetiek waar JIJ centraal staat als vrouw.

Marijke Pots, zaakvoerder van MILD zwangerschapsboetiek

Ik werd in 2017 voor het eerst mama, en in 2019 werd onze tweede dochter geboren. Beiden in onze living, tijdens een thuisbevalling. Ik vind een zwangerschap, en de geboorte van een kind, de mooiste momenten uit een leven. Prachtig wat een vrouwenlichaam allemaal kan!

Tijdens je zwangerschap heb je die pregnancy glow, en je lichaam is prachtig. Het is mijn missie om je lekker in je vel te doen voelen. Want misschien vóélt je lichaam niet prachtig. Maar als je de juiste outfit vindt, voel je je TOP: mooi, en modieus! Je lekker in je vel voelen start écht bij een mooie outfit!

Vroeger kon je je hele kleerkast voor tijdens je zwangerschap samenstellen bij MILD. Maar sinds januari 2023 spits ik me alleen toe op trouwjurken, suitejurken en zwangerschaps-/draagjassen van Mamalila. De openingsuren heb ik geschrapt, en je kan alleen op afspraak afkomen.

een zwangerschapswinkel met persoonlijke service

Een persoonlijke aanpak is waar het bij MILD om draait, dus je kan er van op aan dat je goed geholpen wordt. Als je toch liever alleen achter het pasgordijn verdwijnt, mag dat ook natuurlijk!

Vanaf wanneer kan je zwangerschapskleding aandoen? Ik koos alleen kwalitatieve merken én de kledij is zo ontworpen dat je buik er 9 maanden in kan groeien.
​Je hoeft dus niet tot het laatste moment te wachten, absoluut niet. Ik raad je aan gewoon meteen te komen als je "gewone" kledij niet lekker meer zit.

Uiteraard kan je er ook voor kiezen om online te bestellen in de webshop. Niet alles staat online, dus als je iets specifieks zoekt: ask me!

Tot snel!
Marijke

PS: Ik geef alleen eerlijk advies aan de pashokjes, dus je mag alleen naar buiten gaan met zwangerschapskleding die je als gegoten zit en waar je mooi mee bent, #sorrynotsorry.

Silke*****: "Marijke helpt je met al haar enthousiasme en kennis verder om dé perfecte zwangerschaps- of borstvoedingsoutfit te vinden. Topmadam!!!"

MILD zwangerschapsboetiek
Leuvensestraat 86, 1800 Vilvoorde

TOTALE UITVERKOOP. Laatste openingsdag is zondag 5 februari 2023 11-17u.
=> De voorraad trouwjurken en zwangerschaps-/draagjassen wordt wél steeds aangevuld.
=> Trouwjurken en suitejurken + jassen zullen na januari ook nog beschikbaar blijven en gepast kunnen worden!

Kom passen

In de winkel kan je enkel op afspraak terecht voor het passen van
* zwangerschapsTROUWjurken
* zwangerschapsSUITEjurken
* zwangerschaps-/DRAAGJASSEN van Mamalila