MILD breidt uit & verhuist!

Ik heb spannend nieuws te melden! Want vanaf vrijdag 15 oktober vind je MILD in een groter pand in Vilvoorde! Je favoriete zwangerschapsboetiek wordt groter en ruimer, maar toch nog gezellig uiteraard. En in hetzelfde winkelpand komt ook de fotostudio van de geweldige Joke van Pure Life Fotografie!!! 🥳

Het begon allemaal toen Joke en ik hardop droomden over een manier waarop wij nog dichter samen konden werken. Joke maakt al een tijdje de prachtige foto's voor de MILD shop, en ik vind haar zo'n toffe madam! We moesten en zouden samen iets doen waar mama(-to-be)'s nog harder van zouden stralen.

"Doen we niet een keer een leuke workshop? Of een reeks workshops?" was één van de eerste ideeën.

Joke kwam een paar dagen later af met: "Zeg, we moeten er echt eens werk van maken om onze krachten & services te bundelen! De enige challenge lijkt me onze beschikbare ruimtes .... jouw boetiek is zo klein en mijn studio is ook ini mini.😬"

We waren allebei onze panden een beetje ontgroeit, dankzij fantastische mama(-to-be)'s zoals jou die steeds weer het vertrouwen bij ons legden.

Van het één kwam het ander, en voordat we het wisten stonden Joke en ik samen in een ruim en prachtig pand midden in hip Vilvoorde! We wisten bijna direct dat er geen weg meer terug was.

Dit is onze droom! Mama(-to-be)'s meer laten stralen met comfortabele, kwalitatieve kleding, leuke workshops & events, en prachtige foto's om deze periode in hun leven voor eeuwig vast te leggen! 😍

De eerste zaterdag in het nieuwe pand, namelijk zaterdag 16 oktober, houden we een GRAND OPENING, een openingsfeest. MILD zwangerschapsboetiek is die dag sowieso doorlopend open van 10 tot 18 uur, maar tijdens het VIP-evenement van 14 tot 17 uur gaan we volledig los!

Verwacht je aan:

 • Lekkere hapjes & drankjes (zwangerschapsproof natuurlijk!)
 • Professionele zwangerschapsfotoshoot bij Joke van Pure Life Fotografie (+ GRATIS digitale foto!)
 • 10% korting bij MILD (geldig op alles behalve trouwkleding, korting niet geldig op online bestellingen)
 • Persoonlijk stijladvies van de ervaren styliste Bo Aquarius
 • Een antwoord op de kleine draagvragen die jij hebt bij draagconsulent Lies Leën van Het Draagbeest
 • Goodiebag vol leuks!
 • En de leukste mama(-to-be)'s om mee te connecteren!

Guess what? Dat is nog niet alles! 😅

Om je als klant nog extra in de watten te leggen, doen we ook nog eens een tombola! 😱😱

Zot hé? En wat nog zotter is, dat zijn de prijzen die je kan winnen! 🎁

 • Fotoshoot bij Pure Life Fotografie t.w.v. 85 euro
 • Cadeaubon van MILD t.w.v. 100 euro
 • Cadeaubon van tweedehands kinderboetiek Mariefien t.w.v. 10 euro
 • 100% natuurlijk verzorgingspakket van Boep (bodybutter, lichaamsolie, luiercrème, babyverzorgingscrème) t.w.v. 58 euro
 • Babywellness arrangement van Wellsi t.w.v. 54 euro
 • Zwangerschapsmassage van Doula Evy (Zemst) t.w.w. 65 euro
 • Een speenkoord en bijtring van Friemel
 • Een zwangerschaps- en babykalender met slabbetjes van Lovely Butterfly Boxes

Eerlijk? Zowel ik als Joke staan hier letterlijk te springen van enthousiasme! Niet alleen omdat onze droom uitkomt, maar ook omdat we jou tijdens de GRAND OPENING zo hard kunnen verwennen! Ideaal om onze dankbaarheid uit te drukken om jou tot onze fantastische cirkel van prachtige vrouwen te mogen rekenen! 😍💐

Kom dus zeker af! Het gaat plezant zijn, beloofd! 🎉

Oh ja ... Parkeren doe je best op de grote parking aan de Rooseveltlaan (€0,60/u). Je kan best op je gps Franklin Rooseveltlaan 43 ingeven, en dan zie je de parking. Van daaruit ga je te voet door de rustige Trooststraat, en binnen 3 minuten sta je aan de winkelIs daar geen plaats? Dan kan je ook makkelijk parkeren op de ondergrondse parking Grote Markt (€1,50/u), op 5 minuten stappen.

Tot in de winkel!

Marijke