Met deze cadeaus ben jij deze feestdagen dé heldin!

Cadeaus geven aan de mensen waar je van houdt ... het is iets prachtigs. Het verwarmt ons hart, en als we zelf enthousiast zijn over het geschenk zijn we ook altijd super excited om de reactie van de ander te zien.

Maar weet je wat minder plezant is? Cadeaus zoeken met een deadline, terwijl je nog absoluut geen idee hebt wat die andere persoon leuk zou vinden. 😏

Geen stress! I've got you covered! 😁

In dit artikel vind je de top 7 cadeaus om te geven aan je geliefden! (En nu ik hier toch aan het typen ben, zet ik er ook een paar 'drop a hint' - tips bij van hoe jij ervoor kan zorgen dat de mensen rondom jou eindelijk eens begrijpen dat dit is wat je zelf ook wilt ontvangen 😅.)

7 Top cadeaus waar iedereen gelukkig van wordt

1) Alpaca sjaals

Ik weet dat een sjaal zo een typische go-to cadeau is, wanneer je absoluut niet weet wat je moet kopen voor iemand. Maar geloof me als ik zeg dat een Alpaca sjaal alles behalve typisch is, en dat de sjaal zelfs het favoriete item gaat worden uit de garderobe van de ontvanger! 😁

Echt iedereen die ooit al een alpaca sjaal bij me kocht, is grote fan! 😍

Want, weet je? Het zijn niet zomaar sjaals! Bij ons thuis zijn ze bijvoorbeeld een vast begrip. Ik gebruik mijn alpaca sjaals niet enkel om mezelf warm te houden, maar ook om mijn kleintjes bijvoorbeeld van de auto naar de crèche te brengen. Lekker warm onder mijn sjaal. Nu nog vragen ze: "Mamaaa mag ik onder je sjaal?" 😍

De sjaals zijn gemaakt van alpaca wol en dat maakt dat ze heel licht zijn, maar tegelijkertijd toch warmer dan schapenwol. Ze zijn ook nog eens superzacht, ze pluizen niet en gaan daardoor lekker lang mee.

Ook als iemand gevoelig is voor wol, kan deze sjaal de perfecte oplossing zijn. Alpaca, en zeker baby-alpaca, is hypoallergeen!

 
Baby-alpacasjaal knitted solid
(klik voor meer kleuren)
Alpacasjaal Ombre
(klik voor meer kleuren)

 

 

Sjaal alpacawol Doble
(klik voor meer kleuren)

Alpacasjaal Brushed Solid XS
(klik voor meer kleuren)


Bekijk hier de andere Alpaca sjaals!

Opgelet: Als je de sjaal koopt voor iemand anders, mag je deze zeker NIET ZELF PASSEN! Anders wil je die niet meer afgeven 😏 (been there!).

'Drop a hint' - tip:

Laat eens vallen dat Alpaca's toch wel gelukkige diertjes moeten zijn. Want ah ja, hun wol is zo aangepast dat ze zowel tijdens warme als ijskoude dagen een constante temperatuur kunnen behouden.

"En aaaah ja! Ik heb daarjuist gelezen dat ze bij MILD in Vilvoorde zo van die mooie alpaca sjaals verkopen. 🤔 Naart schijnt zijn die zalig! Die staan denk ik ook op die hun webshop wildvanmild.be ... " 😈

2) Cardigans van Bonita Avenue

Weet je wat altijd leuk is om te krijgen (en dus ook om te geven)? Zo'n leuke overgooi trui die bij alles past!

Persoonlijk zou ik dan gaan voor een hypoallergene cardigan van goede kwaliteit die altijd past. En die liefst ook nog eens superzacht is, en in de lievelingskleur van die special person waarvoor het cadeautje bedoeld is 😉.

 
Amy cardigan (alpaca)
(klik voor meer kleuren)
Ally cardigan (mohair)
(klik voor meer kleuren)

 'Drop a hint' - tip:

's Avonds in de zetel: "Goh tis zo precies te koud zonder dekentje, maar te warm mét! Ik zou eigenlijk eens zo'n gezellig zacht truitje moeten hebben die ik over mij kan gooien ..." 🤔 

"Ah ja just! Ik zag daarjuist alpaca en mohair cardigans op die ene website ... hoe noemde die nu weer??? Hmmm aaaah ja! Wildvanmild.be!" 😈

3) Oorbellen van Studio Nok Nok

Als er iets is waar je elke vrouw blij mee kan maken, dan zijn het juwelen. Zeker als het juwelen zijn die uniek zijn, met een eigen karakter, én die een mooi verhaal hebben.

Toen ik het verhaal hoorde achter Studio Nok Nok, werd ik daar toch wel warm van. Joline van Studio Nok Nok vertelde me hoe ze begon met het maken van deze juwelen. Haar papa werkt in een houtzagerij, en ze maakte met het overschot van hout oorbellen met een uniek & casual design. Een mooi voorbeeld van upcycling!

Dit zijn trouwens het soort oorbellen die je elke dag kan aandoen. Ze zijn lekker licht ook. De stekers zelf zijn gemaakt uit chirurgisch staal. Alle juwelen zijn dus 100% nikkelvrij én anti-allergisch.

Nu nog worden de oorbellen gemaakt van het overschot aan hout uit de houtzagerij. Dus dat is zeker een leuke anekdote om te vertellen bij het geven van deze prachtige oorbellen!

 
Oorbellen Vivid Vibes Oorbellen Salty Sunrise

 

4) Oorbellen van Mme Bovary

Wil je toch liever iets klassiekere oorbellen? Dan zijn deze van het Belgische juwelenmerk Mma Bovary een superleuk alternatief! 

Deze oorbellen zijn ook anti-allergisch. Ze zijn 14 kt verguld over 725 Sterling zilver.

 
Oorbellen Double - Goud Oorbellen Round - Goud

Je krijgt ze in een supermooie glitterstolp, dus kei mooi om te geven als cadeautje!

Bekijk hier de andere oorbellen.

 'Drop a hint' - tip:

Klik de link hierboven open op je pc, tablet of gsm en zeg: "Hmmm ik heb echt dringend nieuwe oorbellen nodig! Wat vind je van deze? Mooi hé! Ja, die ga ik bestellen denk ik ... Of zou ik nog even wachten?" 😈

5) Draagjassen

Heb je nu zoiets van: "Allé Marijke! Je geeft hier precies alleen cadeau-tips voor vrouwen?"

Nope! Haal die kousen en Playstation maar snel uit je winkelmandje. Ik heb hier het ideale cadeau voor een nieuwe papa of een papa to-be!

I present to you .... stoere draagjas!

Wedden dat hij de stoerste papa van de hoop wordt?

Wil je ook eens kijken naar de draagjassen voor mama's? Klik dan hier!

6) Boep producten

Koop je graag verzorgingsproducten als cadeautje, maar dan liefst zonder chemische brol? Dan zijn deze Boep producten écht zalig om te geven!

Zelf gebruik ik de producten voor heel ons gezin. Ik ben allergisch aan chemische toevoegingen in verzorgingsproducten. Na 7 jaar lang geen producten te kunnen gebruiken, heb ik Boep ontdekt!

Het zijn echt fantastische natuurlijke verzorgingsproducten, ontwikkeld door de jonge moeder dokter Michaela. Met ingrediënten als amandelolie, calendula, abrikozenpitolie, karitéboter, olijfolie, cacaoboter en aloë vera.

Stel zelf je pakket samen (online of in de winkel) en we maken er een cadeautje van! Bekijk de Boep producten hier.

'Drop a hint' - tip:

Tijdens een random gesprek: "Zeg, ik wil écht van alle chemische brol af in de badkamer. Das écht ni gezond zenne, wat dat ze daar allemaal steken in die crèmekes en bodylotions. Ik heb zo eens rondgekeken, en ik zag laatst het merk Boep op de webshop wildvanmild.be. Dat zou ik eigenlijk moeten hebben." 😈

7) MILD cadeaubon

Last, but not least! Een MILD cadeaubon! 🤗

Als je niet kan kiezen tussen al het moois in de MILD winkel of webshop, dan laat je de keuze toch gewoon over aan de ontvanger van het cadeau? 

Kies zelf het bedrag, bestel online of koop het in de winkel. Als je de cadeaubon online koopt kan je trouwens kiezen tussen een digitale cadeaubon of een fysieke die we naar je opsturen. 

Cadeaubon (papieren voucher)

Cadeaubon (digitaal)

Voilà ... bij deze kan je het zoeken naar een cadeau dus al afvinken van je lijstje 😉!

Groetjes

Marijke