Essentiële oliën voor mama en baby

Ik ben zelf een grote fan van essentiële oliën. Ik gebruik ze voor elk kwaaltje, klein of groot. En daarom nodig ik graag Lies Pieters en Nadia Andries uit om jou ook meer te vertellen over hoe essentiële oliën je kunnen helpen tijdens je zwangerschap, tijdens de bevalling en de geboorte, en bij je baby. Ze hebben het over de olies van Young Living, mijn favoriete natuurlijke merk als het op essentiële oliën aankomt.

Workshop essentiële oliën voor mama en baby

Zwangerschapskwaaltjes, stress voor de bevalling, rusteloze nachten, baby sprongetjes, groeipijntjes, vermoeidheid, ... De zorgen van een jong gezin?
Niet noodzakelijk, want eens je de wondere wereld van essentiële oliën leert kennen, ontdek je tal van mogelijkheden om jouw gezondheid en welbevinden op een natuurlijke manier te verrijken.

Tijdens drie workshops delen we je niet alleen onze kennis over, maar ook jaren ervaring met essentiële oliën en hun heilzame kracht.

Tijdens de 1e workshop nemen we uitgebreid de tijd om in te gaan op het veilig gebruik van essentiële oliën tijdens de ZWANGERSCHAP. Zowel fysieke ongemakjes als emotionele en mentale uitdagingen waarmee je als mama in spe geconfronteerd kan worden, komen aan bod.

In de 2e workshop staan we stil bij de meest ingrijpende gebeurtenis van het ouderschap: de BEVALLING en tegelijk de GEBOORTE van je kind. Voor, tijdens en na dit unieke moment kunnen essentiële oliën op verschillende vlakken extra comfort bieden.
Tot slot, tijdens de 3e workshop, geven we je veel praktische tips en tricks mee over het gebruik van essentiële oliën voor BABY'S. Een rijkdom voor elk gezin dat ten volle wil genieten van alle mooie momenten, zonder zorgen!

Elke sessie starten we met een algemene INTRODUCTIE over essentiële oliën. Volg je de 3 workshops, dan kan je - indien gewenst - een half uurtje later aansluiten tijdens workshop 2 en 3.

Belangrijk om weten is dat we BEWUST kiezen voor de essentiële oliën van Young Living. Deze zijn gegarandeerd puur, onverdund en therapeutisch zuiver, waardoor ze voldoen aan de hoogste standaarden ter wereld. Bovendien bevatten ze alle actieve componenten van de plant.
Dit maakt deze oliën uiterst krachtig en werkzaam in de ondersteuning van onze gezondheid.

Data:

Workshop 1 - Zwangerschap: maandag 25 juli 2022
Workshop 2 - Bevalling : dinsdag 13 september 2022
Workshop 3 - Baby’s : dinsdag 11 oktober 2022
Telkens van 19.30 tot 21.00 uur

 

Place to be:

MILD zwangerschapsboetiek & Pure Life Fotografie,
Leuvensestraat 86, 1800 Vilvoorde

 

De experten:

Nadia Andries van LifeForce.Nadia
Lies Pieters van WanakaShine


Wat kost dat?

De prijs voor deze workshops:
Voor 1 sessie = €23
Voor 3 sessies = €50
Incl water en thee.

Inschrijven doe je HIER